Enroll Course

100% Online Study
Web & Video Lectures
Earn Diploma Certificate
Access to Job Openings
Access to CV Builder



online courses

SAP Customer Data Cloud C_C4H620_24 Dumps

SAP Customer Data Cloud C_C4H620_24 Dumps . 
Are you looking for a reliable and updated source of preparation material for the SAP Certified Development Associate - SAP Customer Data Cloud certification exam? Passcert provides the latest SAP Customer Data Cloud C_C4H620_24 Dumps, which are designed to help you pass the exam with confidence and ease. The SAP Customer Data Cloud C_C4H620_24 Dumps are a comprehensive and accurate set of practice questions and answers that cover all the topics and objectives of the exam.  The SAP Customer Data Cloud C_C4H620_24 Dumps are based on the latest exam syllabus and pattern, which are updated regularly to reflect any changes or updates in the exam content. You can use them to test your knowledge and skills before taking the actual exam. You can also identify your strengths and weaknesses and work on them accordingly. 
SAP Customer Data Cloud C_C4H620_24 Dumps

SAP Certified Development Associate - SAP Customer Data Cloud

The "SAP Certified Development Associate - SAP Customer Data Cloud" certification exam validates that the candidate possesses the fundamental and core knowledge required of the development consultant profile. This certification proves that the candidate has an overall understanding and in‐depth technical skills to participate as a member of an SAP Customer Data Cloud project team in a mentored role. This certification exam is recommended as an entry level qualification.
 

Exam Information

Exam Code: C_C4H620_24
Exam Name: SAP Certified Development Associate - SAP Customer Data Cloud
Exam:80 questions
Cut Score:54%
Duration:180 mins
Languages:English
 

Exam Objectives

Data Schema> 12%
Customer Identity and Site Groups> 12%
Extensibility and Dataflows> 12%
Enterprise Preference Management and Consent8% - 12%
Federation8% - 12%
Console - Administration and Configuration< 8%
CIAM for B2B< 8%
Mobile Apps< 8%
Best Practices< 8%
 

Share SAP Customer Data Cloud C_C4H620_24 Free Dumps

1.Which e-mail verification properties can you define inside the RaaS policies of the Console? Note: There are 2 correct answer to this question
A. Whether users are automatically logged in upon verifying their address
B. Whether e-mail verification is handled using a code
C. The sender address
D. The default language of the e-mail template
Answer: A,B
 
2.What are the key pages required to set up SAP Customer Data Cloud as a SAML identity provider? Note: There are 2 correct answer to this question
A. The Proxy page
B. The Error page
C. The Assertion page
D. The Consent page
Answer: A,B
 
3.Which is the recommended method for signing requests to SAP Customer Data Cloud?
A. Partner secret
B. User key and secret
C. Application key and secret
D. HTTP bearer token
Answer: D
 
4.What is a best practice to overcome browsers that block third-party cookies to utilize SSO across domains?
A. Use a parent/child site group.
B. Use an SSO segment.
C. Use a centralized login domain.
D. Add all your domains in trusted sites.
Answer: C
 
5.What is the purpose of the Audit Log?
A. To view all actions performed by administrators
B. To view all actions performed by end users on their account
C. To view end user consent records only
D. To view a subset of actions performed by administrators and end users
Answer: D
 
6.You are implementing SAP Customer Consent using Screen-Sets, but without SAP Customer Identity.
Which API call do you need to use to initiate the process of collecting consent?
A. accounts.register
B. accounts.login
C. accounts.notifyLogin
D. accounts.initRegistration
Answer: C
 
7.You are editing an IdentitySync dataflow.
Which actions can you perform? Note: There are 2 correct answer to this question
A. Use the datasource.lookup component to check if a record exists in SAP Customer Data Cloud.
B. Preview the schema in a datasource component.
C. Add multiple Next steps to a component.
D. Add a component responsible for starting the schedule of the dataflow.
Answer: A,C
 
8.How can you add new fields to your site's schema? Note: There are 2 correct answer to this question
A. Add the field through the Schema Editor of the Console.
B. Make an API call to the accounts.setSchema endpoint.
C. Change the XML configuration file of your site.
D. Create a ticket requesting that the SAP support team add the field.
Answer: A,B

SIIT Courses and Certification

Full List Of IT Professional Courses & Technical Certification Courses Online
Also Online IT Certification Courses & Online Technical Certificate Programs